Charlotte’s Web Olivia Winnie-the-Pooh

За нас Sunshine Publishing

Sunshine Publishing е издателство, което основахме през 2014 с много любов. Идеята за Sunshine Publishing се роди, когато екипът ни усети нуждата от повече и по-достъпна информация за родителите, отнасяща се до развитието на детето и правилното му отглеждане, водещи до създаването на пълноценна личност.

За Издателството

Ние вярваме, че всеки родител иска най-доброто за децата си и за това се стремим да осигурим максималното от своя страна, предлагайки книги, които успешно ще преведат деца и родители през всички важни етапи от развитието на новия малък човек.

Към всеки един от детайлите по направата на нашите продукти е подходено с много внимание и отговорност – книгите са изработени от висококачествени материали, със сертификат за качество и безопасност – така че вие и вашето дете да можете да им се радвате максимално. Всяка една от книгите на издателството е изготвена от психолог, по специална методология, съобразена с фазите на детското развитие, което ги прави още по-ценни.

“Светът на Лара и Феликс”

Първият проект на издателството се нарича “Светът на Лара и Феликс” – занимателна поредица от високо-контрастни картинни книжки, с цветен акцент, които ще ангажират вниманието на детето и ще развият въображението му, без да натоварват мозъка допълнително.

Първите две книги – “У дома” и “На село” вече са факт и ни показват забавните приключения на Лара и Феликс в техния интересен черно-бял свят.

Високо-контрастните илюстрации доказано насърчават зрителната активност при децата и изострят вниманието и концентрацията, като същевременно допринасят за развитието на въображението. До момента в България няма аналог на този тип картинни книги за деца, докато в чужбина те стават все по-популярни. В Sunshine Publishing се гордеем, че поставяме началото на една нова тенденция, която има всички възможности да се превърне в истински хит.

Доказано е, че освен от визуална стимулация, децата имат нужда и от герои, на които да се доверят и с които да се асоциират на по-късен етап от развитието им. Това прави приключението още по-вълнуващо и забавно, а усмивките на децата ни винаги са безценни. Това е и целта и на нашия екип в Sunshine Publishing.

Това, което е специалното в нашите илюстрирани книги са двата усмихнати и любопитни героя, които ще осигурят на вас и вашето дете едно незабравимо приключение в черно-белия свят на симпатичното плюшено мече Лара и любопитния автомобил Феликс, които ще помогнат на детето да опознае заобикалящата го среда по изключително подходящ начин.

Картинните книжки от поредицата “Светът на Лара и Феликс” са подходящи за деца от 0 до около 2-2,5 години и представляват колекция от високо-контрастни тематични илюстрации, които стимулират зрителната активност от най-ранна детска възраст, повишават вниманието и развиват въображението, без да обременяват мозъчната дейност на бебетата и децата допълнително.

В заключение

Sunshine Publishing е издателството на вашето семейство. Работата ни е изцяло ориентирана към родителите и техните деца и във всеки един от нашите проекти влагаме много любов, желание и ентусиазъм.

Богатството, което държим в ръцете си -а именно онова малко вързопче с големи, любопитни очи, неусетно се превръща в център на Вселената ни, а в главата ни изникват хиляди въпроси. Sunshine Publishing е тук, за да ви помогне да отгледате детето правилно, да откриете и развиете талантите му и да му помогнете да се реализира успешно във всеки един аспект на живота.

Sunshine Publishing не е просто издатество, а ваш истински приятел, който ще ви съветва и ръководи по пътя към създаването на една пълноценна личност.

Коментари са забранени.