Charlotte’s Web Olivia Winnie-the-Pooh

Sunshine Learning & Development

Sunshine Learning and Development
Sunshine Learning and Development e организация, занимаваща се с провеждането на редица лекции, курсове, семинари и обучения в области, свързани с родителството, и в частност отглеждането и възпитанието на детето и изграждането на благоприятна семейна среда.

Много семейства се чувстват несигурни и объркани в подхода си към детето, а нашата цел е да хвърлим повече светлина върху всички особености, свързани с различните етапи от развитието му и да подкрепим родителите в изграждането на една самоуверена, щастлива и пълноценна личност.

Някои от инициативите с които можем да сме ви полезни са:
Родителски групи за интерактивна игра с малките деца;
Семинари и обучения на теми свързани с бебешкото, детското развитие или разглеждащи ключови моменти от живота на децата;
Откриване и развитие на талантите у детето;
Професионално консултиране – как да помогнем на детето ни да избере най-подходящото за него обучение и евентуално своята професия и др.

Всички материали са разработени от психолози с богат опит и знания, а лекциите се изнасят от професионални лектори, за да сме сигурни, че вие и вашето дете ще можете да се възползвате максимално от това, което имаме да ви кажем – от това как да общуваме пълноценно с децата, през откриването и развитието на детските таланти, та чак до проблемите на тийнейджърството.

Мероприятията, организирани от Sunshine Learning and Development ще бъдат предварително оповестявани на сайта, с възможност за записване и по -голямата част от тях са напълно безплатни. Sunshine Learning and Development е нашата мисия и ние вярваме, че можем да помогнем за пълноценното израстване и развитие на децата в спокойна и хармонична семейна среда.

Кои сме ние

Весела Крисел има Бакалавърска степен по Психология и Магистърска по Управление и развитие на човешките ресурси, също притежава сертификат за треньор на меки умения за възрастни, провела множество обучения за бизнес компетенции и талантите в работна среда.
В момента е майка на две деца, с настояща професия Мениджър Човешки Ресурси и хоби да обича и вярва на хората, да им помага те да се развиват и усъвършенстват, както и автор на черно-бели (високо контрастни бебешко-детски книжки).

Дарина Златарска е завършила Магистърска програма по УЧР в НБУ.
Преминала е различни обучения за обучители на възрастни.
Има повече от 5 години опит в създаване и провеждане на корпоративни обучения. Провела е над 100 семинара на теми като: Лидерски умения, Развитие на потенциала на служителите, Управление на търговски екипи и т.н.
Понастоящем развива собствен малък шоколадов бизнес.
Майка е на 3-годишния Огнян.